BAKKER BART BAKKERSTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 158 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakker Bart Bakkerstraat. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 14:40 Zeer vriendelijke bezorger, en een goede service en vriendelijk contact met medewerker van Bakker Bart over de bestelling
16 jul 2022 om 13:33 Super lekker brood en beleg. Smoothie was erg smooth! Tot de volgende keer.
24 jun 2022 om 1:41 Lekker broodje
10 jun 2022 om 9:57 Ik had van te voren gebeld en ook nog bij de opmerkingen erbij gezet graag de broodjes door midden snijden maar dat was niet gedaan. Jammer. Verder waren ze wel smaakvol!
9 jun 2022 om 16:32 Oude bolletjes, iets wat niet bij een bakker hoort te kunnen!
5 mei 2022 om 14:52 Lekker broodje
3 mei 2022 om 14:25 Eten was goed, maar het duurde bijna 2 uur voordat we ons eten kregen. Niet geschikt om ad hoc een zakelijke lunch te bestellen.
28 apr 2022 om 20:04 Broodjes waren klef en slap
27 apr 2022 om 14:21 Heerlijke lunch en zeer snelle bezorging
9 apr 2022 om 15:52 Ik kreeg een ontzettend asociale werknemer van bakkerbart aan de telefoon. Het broodje wat ik besteld had was er niet meer en ik kon geen geld terug- of een waardebon krijgen. Ik moest iets anders kiezen, ondanks ik daar geen behoefte toe had.
15 feb 2022 om 13:47 De beste!